Reiki Healing

Er et tusindårig gammel helbredelsesmetode ved håndspålæggelse, der healer både fysisk og psykisk livsenergi.

Reike består af to ord:
Rei =frit igennem
Ki = universel livsenergi
Healing = At blive hel

Reiki Healing er en blid behandling, der har til formål " at gøre kroppen hel " .
Give overskud, løsne op for blokeringer, fungerer på alle niveauer, både mentalt og psykisk og indretter sig efter modtagerens behov. Virker også på dyr.

Jeg er uddannet Master Reiki Healer og har arbejdet med og tilbudt healing i mange år, og set hvordan den blide behandlingsform kan hjælpe, selv folk, der ikke troede på dette, måtte erkende at det er god hjælp.
.
Ved en behandling hos mig , der varer 30 eller 60 minutter, ( se tid og pris her ) tager jeg en snak om, hvad der sker og spørger ind til, hvad du gerne vil have hjælp til. Derefter bliver du lagt på briksen og får en skøn healing, hvor du vil mærke varme/kulde fra mine hænder. Efter behandlingen spørger jeg ind til dit velbefindende.

En dejlig behagelig holistisk behandlingsform.

læs om hvad klienter har udtalt om healing og hvad det har hjulpet med.

 
 


Healing med clairvoyance

 
 

Foregår på samme måde som med Reiki Healing, men her kan du få clairvoyant besked ( dog ikke sygdom ) som du kan bruge til at forstå nogle af de ting, bevidst eller ubevidst, der genere dig.

Det kan med fordel aftale et handlingsforløb, så snakker vi om, hvad du selv kan gøre/ændre og jeg med min healing/clairvoyance.

Jeg er uddannet Master Reiki Healer og har healet i mange år.